module1

module2

 

 

Opvangtijden

TantevanTeun is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds. In goed overleg is een afwijkende dag of tijdstip mogelijk. Momenteel is er nog ruimte op donderdag en vanaf september 2017 op maandag. TantevanTeun staat ook open voor flexibele opvang. Informeert u anders gewoon even of TantevanTeun iets voor u kan betekenen.

In de meeste gevallen, behoudens onze eigen vakanties en een enkele feestdag, is TantevanTeun geopend. Zie onderstaande kalender 2017. In onderling overleg is opvang tijdens die periode mogelijk.

Feestdag/vakantie Datum Weeknummer(s)
Voorjaarsvakantie 20 t/m 24 februari  8
2e Paasdag Maandag 17 april 16
Koningsdag Donderdag 22 april 17
Meivakantie 1 t/m 5 mei 18
Hemelvaartsdag Donderdag 25 mei 21
2e Pinksterdag Maandag 5 juni 23
Zomervakantie 7 t/m 31 augustus 32, 33, 34 en 35
Herfstvakantie 23 t/m 27 oktober 43
1e Kerstdag Maandag 25 december 52
2e Kerstdag Dinsdag 26 december 52

 

Tarieven

TantevanTeun Gastouderopvang

Het uurtarief van bedraagt in 2017 €5,00.

Gastouderbureau Loky

Als vraagouder betaalt u het gastouderbureau Loky maandelijks bemiddelingskosten en de gastouder het aantal afgenomen uren maal het uurtarief. Voor meer informatie over dit gastouderbureau kunt u kijken op www.loky.nl .

Gastouderbureau Zowiezo

Dit gastouderbureau hanteert een vast uurtarief van €6,00. Voor meer informatie over dit gastouderbureau kunt u kijken op www.zowiezo.nu.

Gastouderbureau Basikids

Als vraagouder betaalt u het gastouderbureau Basikids maandelijks bemiddelingskosten en de gastouder het aantal afgenomen uren maal het uurtarief. Voor meer informatie over dit gastouderbureau kunt u kijken op www.basikids.nl .

Bij de prijs is inbegrepen het fruit, drinken, koekjes, broodmaaltijden en luierdoekjes. U dient zelf te zorgen voor luiers, melkpoeder en eventuele dieetvoeding.

 

Tarief flexibele opvang

Het uurtarief voor flexibele opvang bedraagt €6,00.

 

Kinderopvangtoeslag

De opvang bij TantevanTeun komt in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag is afhankelijk van uw inkomen, het aantal opvanguren en het uurtarief. Bij een gezamenlijk inkomen van ca €50.000 wordt in 2014 voor het eerste kind ca 67% van de kosten vergoed en voor ieder volgend kind ca 88%. U kunt de hoogte van uw toeslag hier berekenen. Komt u hier niet uit? Neem dan gerust even contact op met TantevanTeun. Wij kunnen u vrijblijvend en kosteloos helpen met het invullen en aanvragen van kinderopvangtoeslag.

 

 

administratiekantoor